VIKINGFESTIVALEN 8. – 11.JUNI 2017

Vikingfestivalen på Avaldsnes er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Det vil være mulig å ta aktiv del i f.eks bueskyting, hesteridning, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, dukketeater, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

VESTLANDETS STØRSTE VIKINGMARKED

Hvert år i juni inviterer vi til Vestlandets største vikingfestival på vikinggarden på Avaldsnes. Her samles «vikinger» fra hele Europa. Historiske omgivelser, med rekontruerte bygninger fra vikingtid, setter en fin ramme og en herlig atmosfære rundt arrangementet. Dette er et møtested for vennskap og kulturutvikling.

I de ulike teltene arbeides det med tradisjonelt håndverk og salg av egenproduserte varer. Se smeden i arbeid, hør vikingmusikk, eller prøv ulike aktiviteter som bueskyting, gjøgling eller teater – alt til en deilig duft av vikingmat. Det blir også salg av forskjellig mat, drikke og is.

Lørdag og søndag kjører busser fra parkeringsplassen ved kirken til rundkjøringen ved Rema/Kiwi/Coop i hele åpningstiden.

MS GÅPÅ vil også i år ha avganger mellom Haugesund og Vikingfestivalen. Mer detaljer kommer.

NYTT AV I ÅR

Vi kommer med mer info om nyheter når festivalen nærmer seg

ÅPNINGSTIDER OG PRISER

Torsdag 8. juni kl. 9 – 19
Fredag 9. juni kl. 9 – 19
Lørdag 10. juni kl. 11 – 19
Søndag 11. juni kl. 12 – 17

Barn kr. 70
Voksne kr. 150
Parkeringsavgift kr. 20

Billetten gjelder alle 4 dager dersom båndet sitter på armen. Avrevet armbånd blir ikke erstattet og kan ikke brukes flere ganger.

Billetter kan kjøpes i forkant her ifra 24.april

PÅMELDING FOR SKOLER OG BARNEHAGER TRYKK HER 

Skoler, barnehager og grupper får rabatterte priser ved bestilling via linken under. Påmelding og endringer kan gjøres til og med 20. mai. Etter denne dato er bestillingen bindende og du vil bli fakturert det som er bestilt.

 

PÅMELDING FOR VIKINGER TRYKK HER

Lyst til å delta som viking/utstiller? Meld deg på på linken over, du får da et automatisk svar.

Etter dette går vi gjennom alle påmeldinger og tar oss den frihet å velge ut våre selgere.

BLI MED PÅ ET EKTE VIKINGGILDE!

I år arrangerer vi «Husbondens store vikinggilde» i Leidangernaustet, fredagen (10. juni) under festivalen. Ta med eksempelvis ansatte, klubbvenner, grupper, etc på en uforglemmelig kveld på vikinggarden! Vikinggildet inkluderer deilig vikingmat, historie-fortelling fra våre vikinger, vi skåler i mjød og får historien om gudedrikken.

Gjestene deles inn i lag og får delta i vikingaktiviteter som eksempelvis øksekast, spydkast, bueskyting, påle og pinne, vikinglimbo, med mere. Bli med – meld dere på – dette blir gøy!

Send oss en uforpliktende forespørsel på post@opplevavaldsnes.no