HVA SKJER PÅ AVALDSNES?

 

 

 

GUIDEDE TURER PÅ VIKINGGARDEN

Møt Vikinger i roller ….. Vikinggarden er reist på grunnlag av arkeologiske funn gjort i Rogaland. Her får du se hvordan vikingene bodde og levde. Disse stemningsfulle og autentiske omgivelsene gir deg en umiddelbar følelse av være tilbake i vikingtiden. Billett kjøpes på Nordvegen Historiesenter eller på Vikinggarden.

I perioden uke 25-33 ( 19. juni til 13.aug) er Vikinggarden åpen hver dag fra kl 12:00-16:30. Vi tilbyr guidet tur 2 ganger til dagen Kl 13:00 og kl 15:00. begge på engelsk. Denne omvisningen inngår i billettpris kr. 170,- pr pers, kr 60,- for barn. Billetten gjelder både for Historiesenteret og Vikinggarden.

 

MIDDELALDERDAG 8 SEPTEMER 2019

Vi gjentar suksessen med Middelalderdagen i 2019 – 9 september fra kl. 12.00-16.30

Her kan dere oppleve middelalderstemning, ridderleker,  middelaldersmaker og omvisning på utgravningsområdet.

 

 

Mer informasjon kommer etterhvert.

 

6-9 JUNI VIKINGFESTIVALEN 2019

Vikingfestivalen på Avaldsnes blir fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Ta del i eksempelvis bueskyting, hesteridning, roing, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, dukketeater, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

Klikk her for mer informasjon om Vikingfestivalen