HVA SKJER PÅ AVALDSNES?

Følg med gjennom året hva som skjer her på Avaldsnes.

 

 

GUIDEDE TURER PÅ VIKINGGARDEN

Møt Vikinger i roller ….. Vikinggarden er reist på grunnlag av arkeologiske funn gjort i Rogaland. Her får du se hvordan vikingene bodde og levde. Disse stemningsfulle og autentiske omgivelsene gir deg en umiddelbar følelse av være tilbake i vikingtiden. Billett kjøpes på Nordvegen Historiesenter eller på Vikinggarden.

I perioden uke 26-33 er Vikinggarden åpen hver dag fra kl 12:00-16:30. Vi tilbyr guidet tur 2 ganger til dagen. Kl 13:00 på engelsk og kl 15:00 på norsk. Denne omvisningen inngår i billett-prisen (150 kr).

 

MIDDELALDERFESTIVAL 25. og 26. AUGUST

Vi gjentar suksessen med Middelalderdagen i 2018 og utvider samtidig med en dag. 25 og 26 august arrangerer vi middelalderfestival.

Her kan dere oppleve middelalderstemning, ridderleker,  middelaldersmaker og omvisning på utgravningsområdet.

 

 

Mer informasjon kommer etterhvert.

 

 

 

7.-10. JUNI - VIKINGFESTIVALEN 2018

Vikingfestivalen på Avaldsnes blir fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Ta del i eksempelvis bueskyting, hesteridning, roing, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, dukketeater, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

Klikk her for mer informasjon om Vikingfestivalen