HVA SKJER PÅ AVALDSNES?

 

 

 

GUIDEDE TURER PÅ VIKINGGARDEN

Møt Vikinger i roller ….. Vikinggarden er reist på grunnlag av arkeologiske funn gjort i Rogaland. Her får du se hvordan vikingene bodde og levde. Disse stemningsfulle og autentiske omgivelsene gir deg en umiddelbar følelse av være tilbake i vikingtiden. Billett kjøpes på Nordvegen Historiesenter eller på Vikinggarden.

I perioden uke 25-33 er Vikinggarden åpen hver dag fra kl 12:00-16:30. Vi tilbyr guidet tur 2 ganger til dagen Kl 13:00 og kl 15:00. begge på engelsk. Denne omvisningen inngår i billettpris kr. 170,- pr pers og gjelder både for Historiesenteret og Vikinggarden.

 

MIDDELALDERDAG 26. AUGUST

Vi gjentar suksessen med Middelalderdagen i 2018 – 26. august fra kl. 12.00-16.30

Her kan dere oppleve middelalderstemning, ridderleker,  middelaldersmaker og omvisning på utgravningsområdet.

 

 

Mer informasjon kommer etterhvert.

 

7-10 JUNI VIKINGFESTIVALEN 2018

Vikingfestivalen på Avaldsnes blir fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Ta del i eksempelvis bueskyting, hesteridning, roing, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, dukketeater, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

Klikk her for mer informasjon om Vikingfestivalen