VIKINGFESTIVALEN 7. – 10. JUNI 2018

Vikingfestivalen på Avaldsnes er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Det vil være mulig å ta aktiv del i f.eks bueskyting, hesteridning, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

 

Priser:

Voksne NOK 160,-

Barn     NOK  70,-

Barn under 4 år – gratis.

Billettene gjelder for hele festivalen om armbåndene er hele.

VESTLANDETS STØRSTE VIKINGMARKED

Hvert år i juni inviterer vi til Vestlandets største vikingfestival på vikinggarden på Avaldsnes. Her samles «vikinger» fra hele Europa. Historiske omgivelser, med rekonstruerte bygninger fra vikingtid, setter en fin ramme og en herlig atmosfære rundt arrangementet. Dette er et møtested for vennskap og kulturutvikling.

I de ulike teltene arbeides det med tradisjonelt håndverk og salg av egenproduserte varer. Se smeden i arbeid, hør vikingmusikk, eller prøv ulike aktiviteter som bueskyting, gjøgling eller teater – alt til en deilig duft av vikingmat. Det blir også salg av forskjellig mat, drikke og is.

 

Vikingmusikk

I år er vi så heldige å få besøk av Kjell Braaten. Han er en dyktig musiker og formidler av vikingtidens musikk og instrumenter.

Han reiser rundt på arrangementer, festivaler, vikingmarkeder og museer i både Skandinavia og andre steder og formidler dette spennende og for mange ukjente temaet.

Han holder også kurs, foredrag og barneforestillinger om oldtidens intensjonelle lyd og musikk i Norden.

Under vikingfestivalen Avaldsnes inviterer han barna til å sitte rundt bålet og inviterer dem til å være med på en reise i musikk som startet for lenge, lenge siden.

Les hans egne ord om forestillingene her:

http://vikingmusikk.no/forside/tjenester/Forestillinger.html

 

 

 

 

Skoler, barnehager og grupper får rabatterte priser ved bestilling via linken under. Påmelding og endringer kan gjøres fra 10. januar 2018 til og med 20. mai 2018. Etter denne dato er bestillingen bindende og du vil bli fakturert det som er bestilt.

 

 

PÅMELDING FOR SKOLER OG BAREHAGER

PÅMELDING FOR DELTAKERE TIL VIKINGFESTIVALEN

For å delta som Viking eller markedsdeltaker på festivalen må du registrere deg på linken ovenfor. Du vil få et et automatisk svar at din påmelding er registrert.

 

 

Sponsorer

Hovedsponsor:

 

Sponsor