VIKINGFESTIVALEN 6.-9. JUNI 2019

Hvert år i juni inviterer vi til Vestlandets største vikingfestival på vikinggarden på Avaldsnes. Her samles «vikinger» fra hele Europa. Historiske omgivelser, med rekonstruerte bygninger fra vikingtid, setter en fin ramme og en herlig atmosfære rundt arrangementet. Dette er et møtested for vennskap og kulturutvikling.

Vestlandets største Vikingmarked

Vikingfestivalen på Avaldsnes er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gir de besøkende et autentisk innblikk inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine.

I de ulike teltene arbeides det med tradisjonelt håndverk og salg av egenproduserte varer. Se smeden i arbeid, hør vikingmusikk, eller prøv ulike aktiviteter som bueskyting, hesteriding, gjøgling eller teater – alt til en deilig duft av vikingmat.

Det vil være musikkinnslag, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider, og det vil være salg av forskjellig mat og drikke.  Velkommen!

Åpningstider:

Torsdag kl. 09:00-19:00

Fredag kl. 09:00-19:00

Lørdag kl. 11:00-19:00

Søndag kl. 12:00-17:00

 

 

Priser og påmelding

PRISER

Voksne    NOK 160,-

Barn        NOK  70,-

Barn under 4 år – gratis.

Billettene gjelder for hele festivalen om armbåndene er hele.

PÅMELDING

Skoler, barnehager og grupper får rabatterte priser ved bestilling via linken under.

Påmelding og endringer kan gjøres fra 7. januar 2019 til og med 16. mai 2019. Etter denne dato er bestillingen bindende og du vil bli fakturert det som er bestilt.

PÅMELDING FOR SKOLER OG BARNEHAGER

 

For å delta som Viking eller markedsdeltaker på festivalen må du registrere deg på linken nedenfor. Du vil få et et automatisk svar at din påmelding er registrert.

PÅMELDING FOR DELTAKERE TIL VIKINGFESTIVALEN

Påmelding blir åpnet i løpet av januar 2019. For spørsmål ta kontakt med Festivalleder på mld@opplevavaldsnes.no

 

 

 

Nyheter for 2019 kommer på nyåret

Program

Program kommer senere!

 

Sponsorer

Hovedsponsor: