VIKINGFESTIVALEN – 9-12 Juni 2022

Hvert år i juni inviterer vi til Vestlandets største vikingfestival på vikinggarden på Avaldsnes. Her samles «vikinger» fra hele Europa. Historiske omgivelser, med rekonstruerte bygninger fra vikingtid, setter en fin ramme og en herlig atmosfære rundt arrangementet. Dette er et møtested for vennskap og kulturutvikling.

Vikingfestivalen Avaldsnes blir alltid avholdt den første hele uken i juni.

De påfølgende årene vil Vikingfestivalen Avaldsnes bli avholdt på følgende datoer:

2022: 9.-12. juni

2023: 8.-11. juni

 

Jubileumsåret 2022 for rikssamlingen vil bli markert med ekstra mye aktiviteter under vikingfestivalen,  både på Avaldsnes  og i Haugesund. Mer informasjon om dette kommer.

www.rikssamlingsjubileet.no

Vestlandets største Vikingmarked

Vikingfestivalen på Avaldsnes er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gir de besøkende et autentisk innblikk inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine.

I de ulike teltene arbeides det med tradisjonelt håndverk og salg av egenproduserte varer. Se smeden i arbeid, hør vikingmusikk, eller prøv ulike aktiviteter som bueskyting, hesteriding, gjøgling eller teater – alt til en deilig duft av vikingmat.

Det vil være musikkinnslag, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider, og det vil være salg av forskjellig mat og drikke.  Velkommen!

Åpningstider:

Fredag kl. 09:00-19:00

Lørdag kl. 11:00-19:00

Søndag kl. 12:00-17:00

Priser og påmelding

PRISER

Informasjon kommer

 

PÅMELDING

Skoler, barnehager og grupper får rabatterte priser ved bestilling via denne linken

Påmelding og endringer kan gjøres fra 25 januar  2022 til og med 16. mai 2022. Etter denne dato er bestillingen bindende og du vil bli fakturert det som er bestilt.

 

PÅMELDING FOR DELTAKERE TIL VIKINGFESTIVALEN

For å delta som Viking eller markedsdeltaker på festivalen må du registrere deg på denne linken . Du vil få et et automatisk svar at din påmelding er registrert.

For spørsmål ta kontakt med festivalleder på mld@opplevavaldsnes.no

 

Nytt 2022

Vil bli lagt ut senest mai 2022

PROGRAM

HOVEDSPONSOR: