VIKINGFESTIVALEN 7. – 10. JUNI 2018

Vikingfestivalen på Avaldsnes er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gjør vikinggarden til et kikkhull inn i vikingtiden. Det store markedet med salg av håndverk, mat, smaksprøver og musikk er til for sansene dine. Det vil være mulig å ta aktiv del i f.eks bueskyting, hesteridning, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, fortellerstund og kampshow til oppsatte tider.

VESTLANDETS STØRSTE VIKINGMARKED

Hvert år i juni inviterer vi til Vestlandets største vikingfestival på vikinggarden på Avaldsnes. Her samles «vikinger» fra hele Europa. Historiske omgivelser, med rekonstruerte bygninger fra vikingtid, setter en fin ramme og en herlig atmosfære rundt arrangementet. Dette er et møtested for vennskap og kulturutvikling.

I de ulike teltene arbeides det med tradisjonelt håndverk og salg av egenproduserte varer. Se smeden i arbeid, hør vikingmusikk, eller prøv ulike aktiviteter som bueskyting, gjøgling eller teater – alt til en deilig duft av vikingmat. Det blir også salg av forskjellig mat, drikke og is.

Mer info kommer våre 2018

 

 

Skoler, barnehager og grupper får rabatterte priser ved bestilling via linken under. Påmelding og endringer kan gjøres fra 10. januar 2018 til og med 20. mai 2018. Etter denne dato er bestillingen bindende og du vil bli fakturert det som er bestilt.

 

 

PÅMELDING IKKE TILGJENGELIG FØR MIDTEN AV DESEMBER

 

For å delta som Viking eller markedsdeltaker på festivalen må du registrere deg på linken ovenfor. Du vil få et et automatisk svar at din påmelding er registrert.

 

 

Sponsorer

Hovedsponsor:

 

Sponsor