ARRANGEMENT I HISTORISKE OMGIVELSER

Vår rike kulturarv danner grunnlaget for våre spennende arrangementer. Teambuilding, bedriftsarrangement, jubileum, julebord, dåp, konfirmasjon eller bryllup, vi holder gjestebud både på Nordvegen Historiesenter og på den autentiske Vikinggarden på Avaldsnes.

Vi har et årshjul på hva som skjer fordelt på hver måned under WHAT`S ON.

For group events please contact us HERE 

We have an annual cycle of what`s on each month

NORDVEGEN HISTORIESENTER

Ved Nordvegen Historiesenter tilbyr vi bedriftsmiddager, forretningslunsjer, møtevirksomhet, julebord, dåp,  konfirmasjon, bryllup, mottagelser og feiring av andre begivenheter i flotte lokaler med panoramautsikt til Karmsundet og det historiske landskapet.

Gjestene ønskes gjerne velkommen for en aperitif. Videre vil en audiovisuell utstilling med Harald Hårfagre som guide fortelle Avaldsnes sin historie ved hjelp av film, lys, lyd og lukt. Utstillingen er også tilgjengelig som et pauseinnslag under arrangementet, og passer svært godt for tilreisende gjester.

 

VIKINGGARDEN OG VIKINGGILDER

I stemningsfulle lokaler med lys fra oljelamper og ildsted blir du ført 1000 år tilbake i tid. En av våre vikinger ønsker gjestene velkommen og gir et innblikk i Avaldsnes – Norges eldste kongesete – sin rike og spennende historie. Vi skåler i mjød og får historien om gudedrikken. Vi går til bords for et ekte vikingmåltid og kokkaren presenterer menyen med en morsom mathistorie.

Gjestene kan også deles inn i lag og få delta i vikingaktiviteter som eksempelvis øksekast, spydkast, bueskyting, påle og pinne og vikinglimbo med mer. Dette er en innholdsrik opplevelse som vil gi gjestene minner for livet.

 

VI TILPASSER ARRANGEMENT OG OPPLEVELSER TIL ØNSKER, BEHOV OG BUDSJETT