ARRANGEMENT I HISTORISKE OMGIVELSER

Vår rike kulturarv danner grunnlaget for våre spennende arrangementer. Teambuilding, bedriftsarrangement, jubileum, julebord, dåp, konfirmasjon eller bryllup, vi holder gjestebud både på Nordvegen Historiesenter og på den autentiske Vikinggarden på Avaldsnes.

NORDVEGEN HISTORIESENTER

Ved Nordvegen Historiesenter tilbyr vi bedriftsmiddager, forretningslunsjer, møtevirksomhet, julebord, dåp,  konfirmasjon, bryllup, mottagelser og feiring av andre begivenheter i flotte lokaler med panoramautsikt til Karmsundet og det historiske landskapet.

Gjestene ønskes gjerne velkommen i Kongshallen for en aperitif. Videre vil en audiovisuell utstilling med Harald Hårfagre som guide fortelle Avaldsnes sin historie ved hjelp av film, lys, lyd og lukt. Utstillingen er også tilgjengelig som et pauseinnslag under arrangementet, og passer svært godt for tilreisende gjester.

 

VIKINGGARDEN OG VIKINGGILDER

I stemningsfulle lokaler med lys fra oljelamper og ildsted blir du ført 1000 år tilbake i tid. En av våre vikinger ønsker gjestene velkommen og gir et innblikk i Avaldsnes – Norges eldste kongesete – sin rike og spennende historie. Vi skåler i mjød og får historien om gudedrikken. Vi går tilbords for et ekte vikingmåltid og kokkaren presenterer menyen med en artig mathistorie.

Gjestene kan også deles inn i lag og få delta i vikingaktiviteter som eksempelvis øksekast, spydkast, bueskyting, påle og pinne og vikinglimbo med mer. Dette er en innholdsrik opplevelse som vil gi gjestene minner for livet.

 

Opplevelser og historiske menyer

Her finner dere vår produktbrosjyre

Ta kontakt, så skreddersyr vi deres arrangement etter budsjett, ønske og behov

post@opplevavaldsnes.no      52 81 24 00