PLANLEGGER DU ET EVENT?

Vår rike kulturarv danner grunnlaget for våre spennende arrangementer.

Teambuilding, bedriftsarrangement, jubileum, julebord, dåp, bryllup? Vi holder gjestebud både på Nordvegen Historiesenter og på den autentiske Vikinggarden på Avaldsnes.

Velg mellom våre historiske menyer, se vårt utvalg av opplevelser og ta kontakt, så skreddersyr vi deres arrangement etter ønske og behov.

DAGMØTE I HISTORISKE OMGIVELSER

FESTMIDDAG PÅ AVALDSNES

GUIDET TUR MED EN VIKING

LAGBYGGING

MJØDSMAKING

VÅRE HISTORISKE MENYER

For turopperatører

 

E-post:       post@opplevavaldsnes.no

Telefon:     52 812400

NORDVEGEN HISTORIESENTER

På Nordvegen Historiesenter har vi flotte lokaler med panoramautsikt til Karmsundet og det historiske landskapet rundt – en perfekt ramme for et flott arrangement. Her kan du samle venner eller familie fra fjern og nær til selskapsmiddag – eller hva med en annerledes og historisk vri på firmaets kurs eller konferanse?

Du kan ønske gjestene dine velkommen med en audiovisuell utstilling med Harald Hårfagre som guider gjennom Avaldsnes historie ved hjelp av film, lys, lyd og lukt. Utstillingen ellers er tilgjengelig som aperitiff- eller pauseinnslag under arrangementet, og passer svært godt for tilreisende gjester.

Vi serverer tradisjonelle, lokale eller historiske menyer, alt etter hva som passer formålet og budsjettet. På kurs og konferanse har vi plass til 60 personer.

VIKINGGARDEN OG VIKINGGILDER

I stemningsfulle lokaler med lys fra oljelamper og ildsted blir du ført 1000 år tilbake i tid. En av våre vikinger ønsker gjestene velkommen og gir et innblikk i Avaldsnes – Norges eldste kongesete – sin rike og spennende historie. Vi skåler i mjød og får historien om gudedrikken. Vi går til bords for et vikingmåltid og kok-karen presenterer menyen med en artig mathistorie.

Gjestene deles inn i lag og får delta i vikingaktiviteter som eksempelvis øksekast, spydkast, bueskyting, påle og pinne, vikinglimbo, med mer. Dette er en innholdsrik og artig kveld som vil gi gjestene minner for livet.

Langhuset kan ta inntil 40 personer.

Naustet kan ta 150 personer.