PLANLEGGER DU ET ARRANGEMENT?

Vår rike kulturarv danner grunnlaget for våre spennende arrangementer. Teambuilding, bedriftsarrangement, jubileum, julebord, dåp eller bryllup? Vi holder gjestebud både på Nordvegen Historiesenter og på den autentiske Vikinggarden på Avaldsnes. Velg mellom våre historiske menyer, se vårt utvalg av opplevelser og ta kontakt, så skreddersyr vi deres arrangement etter ønske og behov.

VÅRE HISTORISKE MENYER

SMAK – en smak av Avaldsnes

SANS – skjerp sansene ved Norges eldste kongesete

FESTMIDDAG PÅ AVALDSNES

DAGMØTE I HISTORISKE OMGIVELSER

 

GUIDET TUR MED EN VIKING

LAGBYGGING

MJØDSMAKING

 

FOR TUROPERATØRER

 

 

E-post:       post@opplevavaldsnes.no

Telefon:     52 812400

NORDVEGEN HISTORIESENTER

På Nordvegen Historiesenter har vi flotte lokaler med panoramautsikt til Karmsundet og det historiske landskapet rundt – en perfekt ramme for et flott arrangement. Her kan du samle venner eller familie fra fjern og nær til selskapsmiddag – eller hva med en annerledes og historisk vri på firmaets kurs eller konferanse?

Du kan ønske gjestene dine velkommen med en audiovisuell utstilling med Harald Hårfagre som guider gjennom Avaldsnes historie ved hjelp av film, lys, lyd og lukt. Utstillingen ellers er tilgjengelig som aperitiff- eller pauseinnslag under arrangementet, og passer svært godt for tilreisende gjester.

Vi serverer tradisjonelle, lokale eller historiske menyer, alt etter hva som passer formålet og budsjettet. På kurs og konferanse har vi plass til 60 personer.

VIKINGGARDEN OG VIKINGGILDER

I stemningsfulle lokaler med lys fra oljelamper og ildsted blir du ført 1000 år tilbake i tid. En av våre vikinger ønsker gjestene velkommen og gir et innblikk i Avaldsnes – Norges eldste kongesete – sin rike og spennende historie. Vi skåler i mjød og får historien om gudedrikken. Vi går til bords for et vikingmåltid og kok-karen presenterer menyen med en artig mathistorie.

Gjestene deles inn i lag og får delta i vikingaktiviteter som eksempelvis øksekast, spydkast, bueskyting, påle og pinne, vikinglimbo, med mer. Dette er en innholdsrik og artig kveld som vil gi gjestene minner for livet.

Langhuset kan ta inntil 40 personer.

Naustet kan ta 150 personer.